Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej moderní novostavby 4+kk na rozhraní Orlové a Rychvaldu

Info v RK

Popis nemovitosti

Elegance, kvalita, technologie, úspora, lokalita, toto vše nabízí novostavba krásného domu na rozhraní Orlové a Rychvaldu, která je výjimečná svým vnitřním uspořádáním.

Dům disponuje prostorným obývacím prostorem s kuchyní a jídelnou, kde proslunění zajištují prosklené dveře s výhledem do zahrady, orientovanou na jih. Dům má dvě krásné vybavené koupelny. Koupelna s vanou a dvojumyvadlem na jedné straně domu, umístěná u pokojů. Koupelna se sprchovým koutem na druhé straně domu se vstupem z ložnice. Součástí domu je prostorná předsíň se vstupem do technické místnosti, kam je možné umístit pračku a sušičku.

Dům s obytnou plochou 100 m2 je umístěn na pozemku o velikosti 1009 m2. Dům je postaven v americkém stylu ze sendvičové konstrukce z lisovaných KVH profilů, které není potřeba ošetřovat proti dřevokazným houbám, hmyzu a navíc je vysokou teplotou během sušení sterilizován od možných zárodků biotických škůdců. Komplexní ovládání chytrého domu od světel, teplot v místnostech, topení, cirkulačního čerpadla atd., a to vše přes mobil, tablet, internet. Příprava teplé vody zdarma po domu cca 9 měsíců v roce díky fotovoltaickým panelům. Termostaty s libovolnou regulací v každé místnosti, což umožňuje chytrému domu topit efektivně. Okna s trojskly, střešní okna s povrchovou úpravou proti nečistotám, s dálkově ovládanými vnitřními stínícími roletami a možnosti otevíráním včetně dešťového senzoru. V hlavní místnosti je příprava pro krbová kamna. Dům je umístěn blízko centra obce, kde je veškeré občanské vybavení (škola, školka, zastávky, zdravotní středisko, obchody, restaurace). Do centra Ostravy je to 15 minut.

Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o jedinečnosti tohoto domu.

Základní údaje

Evidenční číslo365/3126
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
VlastnictvíOsobní
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaRychvald, Karviná
AdresaRychvald
GPS latitude49.86204579
GPS longitude18.38752645

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyDřevostavba
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě230V, 400V, Voda, pitná
VybaveníBezbariérový přístup, Terasa, Zahrada
Vybavenost okolíŠkola
Dopravní spojeníAutobus, Silnice
Možnosti topeníÚstrední elektrické
VodaDálkový vodovod
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná, Venkovská

Plochy

Užitná100 m2
Zahrada887 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1