Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej luxusního rodinného domu v Pusté Polomi

Info v RK

Popis nemovitosti

Top domov s.r.o. Vám nabízí luxusní rodinnou vilu na konci slepé ulice v rezidenční části Pusté Polomi. Nemovitost o dvou podlažích CP 211 m2 a 171 m2 s garáží CP 113 m2 a bazénem CP 59 m2 stojí na pozemku o celkové výměře 2 700 m2. Jedná se o budovu s přístavbami, které jsou provozně propojeny v jeden funkční celek.

Dispozice:
1.NP - chodba, zádveří, koupelna s WC, hala, pracovna, vstup do garáže, kuchyň, spíž, obývací pokoj s francouzskými okny a vstupem na pozemek, prádelna, šatna, chodba, pokoj pro hosty, bazén, sauna, koupelna, WC, technická místnost, posilovna.

2.NP - je přístupné centrálním schodištěm s prostornou galerií (komunikačním prostorem). Dispozice 4 pokoje, koupelna a šatna.
Garáž - dispozičně pro dva vozy, vybavení elektroinstalace a voda, sekční garážová vrata na dálkové ovládání, garáž propojena s obytnou částí a se zahradní místností (prostorná místnost pro uskladnění jízdních kol, lyží, zahradní techniky) se vstupem do zahrady.

Bazén - obdélníkový, s filtrací a ohřevem vody, lamelovou roletou s el. ovládáním, protiproudem a bazénovými reflektory. Součástí bazénu je zóna pro kompletní wellness se vstupem na pozemek.

Charakteristickým znakem této nemovitosti je luxusní vybavení, které zaručuje pohodlné bydlení v interiéru i v exteriéru. Nezbytnou součástí interiéru je kvalitní nábytek, oboustranný krb, elektrické ovládání venkovních žaluzií, nadstandardně vybavená kuchyně, centrální vysavač, topení se třemi okruhy (podlahový, bazénový a přídavné radiátory).

Zahrada je rozdělena do jednotlivých zón a je orientovaná na jihozápad. Okrasná zeleň lemuje oddechová zákoutí s terasami, dětský kout a volné prostranství. Umístění i tvar domu umožňuje dosáhnout maximální míru soukromí (půdorys ve tvaru u).

Umístění objektu je na strategickém místě, odkud se rychle dostanete do Opavy, ale i do centra Ostravy. Přesvědčte se sami o jedinečnosti této nemovitosti a zamluvte si prohlídku.

Základní údaje

Evidenční číslo166/3126
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto

Cena a údaje k ceně

Cenainformace v RK
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu, včetně DPH

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaBartošková, Pustá Polom, Opava
AdresaPustá Polom
GPS latitude49.8533679
GPS longitude17.99935775

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyCihlová
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítěTV satelit, Voda, pitná, TV kabel, Plyn, Kanalizace, Internet, 400V, 230V, Voda, užitková
VybaveníZařízeno nábytkem, Zahrada, Terasa, Garáž, Bytové jádro zděné, Balkon, Bazén
CharakteristikaBydlení pro rodiny
Vybavenost okolíPošta, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola
Dopravní spojeníDálnice, MHD, Silnice, Vlak, Autobus
Možnosti topeníÚstrední plynové
VodaDálkový vodovod
PlynIndividuální
OdpadČOV pro celý objekt
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceSatelit, Kabelové rozvody, Internet
OkolíObytná
Elektro400V, 230V

Plochy

Užitná441 m2
Zahrada2 317 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP2