Thumb up Pan Měch má opravdu lidský přístup ke všemu, co souvisí s prodejem, nákupem nebo pronájmem nemovitosti. Jednal jsem s několika realitkami, ale s žádnou jsem nebyl spokojený pro jejich mechanický přístup k obchodování. Mám firmu o sto zaměstnancích, takže mohu ze zkušeností posoudit, kdo jaký má přístup k práci a k životu. A s panem Měchem jsem opravdu spokojený.
Ing. Marek Kasan, Brno
 
Thumb up S realitní kanceláří Top domov jsem byl velice spokojen. Jejich služby jsou na vysoké profesionální úrovni (komunikace s klientem, smluvní dokumentace, zájem co nejrychleji a nejlépe pro klienta nemovitost prodat či koupit). Opět bych si tuto realitní kancelář vybral. Doporučuji.
K. Vichnar, Ostrava
 
Thumb up Se spoluprací makléřky Evy Uhrové jsme byli velice spokojeni. Pomáhala nám zprostředkovat koupi bytu 1+kk v Ostravě – Zábřehu do osobního vlastnictví. Byla spolehlivá, na čem jsme se domluvili, platilo. Vše proběhlo bez komplikací, včetně úschovy peněz a přepisu bytu na KN.
Eva a Marian Hraškovi, Klimkovice
 
Thumb up Prostřednictvím paní Bc. Evy Uhrové a pana Mgr. Jana Měcha jsme realizovali prodej rodinného domu a následnou koupi bytu. S prací obou makléřů jsme byli velice spokojeni. Veškeré problémy s druhou protistranou, bankami a úřady byly vyřešeny profesionálně a v nejkratších lhůtách. Tímto bychom Vám oběma chtěli ještě jednou poděkovat.
Rodina Kotlařova, Hlučín
 
Thumb up S manželem jsme se rozhodli pro koupi rodinného domu. Prošli jsme několik realitních kanceláří, ale s jejich přístupem jsme nebyli spokojeni. Pak jsme našli Realitní kancelář Top domov. Jelikož člověk nekupuje dům každý den, měli jsme plno otázek. Makléři – Mgr. Jan Měch a Bc. Eva Uhrová byli velmi milí a vstřícní. Pan Mgr. Měch byl tady vždy pro nás, když jsme ho potřebovali a vždy nám vyhověl. Již bydlíme a jsme opravdu spokojeni. Realitní kancelář Top domov může jen doporučit. Ještě jednou moc děkujeme panu Mgr. Měchovi za všechno a měli jsme velké štěstí že jsme ho poznali.
Zlata a René Čankovi, Markvartovice
 
Thumb up Realizace koupě rodinného domu. Velmi seriózní a rychlé jednání. Spolehlivé a kvalitní služby realitní kanceláře Top domov. Celková spokojenost. Děkujeme.
Hana Petrová, Klimkovice
 
Thumb up Realitní kancelář Top domov určitě doporučuji. Byla jsem jak s prodejem a následně s nákupem nemovitosti spokojena. Pokud v budoucnu budu zvažovat znovu prodej nemovitosti (bytu) určitě se opět obrátím na paní Bc. Uhrovou nebo pana Mgr. Měcha. Mají lidský přístup, korektní a profesionální jednání. Takže za mě doporučuji.
A. Vítková, Ostrava
 
Thumb up Realitní kancelář vystupovala při každém jednání profesionálně a vždy splnila ve stanoveném termínu vše, co bylo dohodnuto. Na tuto realitku je spolehnutí a v případě dalšího jednání ohledně realit se na ni s důvěrou obrátíme.
Novákovi, Raškovice
 
Thumb up S realitní kanceláří Top domov jsem byla spokojená, prodej bytu proběhl v pořádku. Děkuji za všechno.
Vilášková, Hlučín
 
Thumb up Při prodeji nemovitosti nás zastupovala slečna Bc. Eva Uhrová, její přístup byl profesionální, lidský a vstřícný. Tuto realitní kancelář můžeme vřele doporučit, byli jsme opravdu spokojeni, nejen s milým přístupem, ale také s perfektním servisem a vyřízením všech potřebných formalit.
Stanislav a Zdeňka Římovští, Klimkovice
 
Thumb up Chceme vám touto cestou moc poděkovat za zprostředkování koupě našeho pozemku a výbornou spolupráci s vaší RK TOP DOMOV. Oceňujeme zejména profesionální a přesto osobní přístup, výbornou komunikaci a kompletní servis, který nám byl v průběhu celého procesu poskytován. Služby vaší RK budeme rádi doporučovat. Přejeme vám všem do budoucna jen to nejlepší.
Jana a Jiří Kubíkovi, Rychvald
 
Thumb up I když jsme si nabízený byt přes RK Top Domov nepořídili, tak bychom chtěli poděkovat za profesionální a přesto lidský přístup paní Bc. Evě Uhrové. RK Top Domov jsme určitě neoslovili naposled.
Lukáš S., Orlová
 
Thumb up Moc a moc děkujeme realitní kanceláři Top domov, jmenovitě Mgr. Janu Měchovi a Bc. Evě Uhrové za zprostředkování koupi rodinného domečku a následný prodej chaty. S takovým lidským a velice profesionálním přístupem jsme se již dlouho nesetkali. Ještě jednou děkujeme. Jste super:-).
Spokojená rodinka Vopaleckých, Rychvald
 
Thumb up Mgr. Jan Měch je výjimečným příkladem obchodníka, pro kterého není klient jen další položkou v seznamu. U budovy je pro něho důležitá její duše a historické souvislosti, u klienta se dokáže vžít do jeho pocitů, spojených s nákupem a prodejem nemovitosti, a respektuje je.
Jan Krejčiřík, Březina u Brna
 

Masivní inzerce Exportujeme na

Za nás hovoří čísla Jasně a přehledně