Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej moderního domu 4+kk v Dětmarovicích

3 750 000Kč

Popis nemovitosti

Osvobozeno od daně z nabytí nemovitých věcí.

Elegance, kvalita, technologie, úspora, lokalita, toto vše nabízí novostavba krásného domu v Dětmarovicích, která je výjimečná svým vnitřním uspořádáním a je připravena rovnou k nastěhování.

Dům má dominantní část s vysokým stropem, kde proslunění zajišťují 3 střešní okna a prosklené dveře s výhledem do zahrady, orientovanou na jih. Dům je vybaven kuchyní vyrobenou na zakázku včetně nových spotřebičů (americká lednice s výrobníkem ledu, trouba, mikrovlnka, varná deska, digestoř a myčka na nádobí). Dům má dvě krásné vybavené koupelny. Koupelna s vanou na levé straně domu, umístěná mezi dvěma pokoji. Koupelna se sprchovým koutem na pravé straně domu se vstupem z ložnice. Součástí domu je prostorná chodba se vstupem do technické místnosti, kam je možné umístit pračku a sušičku. K uložení věcí slouží 2 půdní prostory.

Dům se zastavěnou plochou 110 m2 (užitná plocha RD 88 m2) je umístěn na pozemku o velikosti 1139 m2. Dům je postaven v americkém stylu ze sendvičové konstrukce z lisovaných KVH profilů, které není potřeba ošetřovat proti dřevokazným houbám, hmyzu a navíc je vysokou teplotou během sušení sterilizován od možných zárodků biotických škůdců. Komplexní ovládání chytrého domu od světel, venkovních rolet, teplot v místnostech, topení, cirkulačního čerpadla atd., a to vše přes mobil, tablet, internet. Příprava teplé vody zdarma po domu cca 9 měsíců v roce díky fotovoltaickým panelům. Pouze 6.500 Kč / rok jsou předpokládané náklady na vytápění domu. Termostaty s libovolnou regulací v každé místnosti, což umožňuje chytrému domu topit efektivně. Okna s trojskly a venkovními roletami. Střešní okna s povrchovou úpravou proti nečistotám, s dálkově ovládanými vnitřními stínícími roletami a otevíráním včetně dešťového senzoru. V hlavní místnosti je příprava pro krbová kamna. Dům je umístěn blízko centra obce, kde je veškeré občanské vybavení (škola, školka, zastávky, zdravotní středisko, obchody, restaurace). Do centra Ostravy je to 20 minut.

Přijďte se na vlastní oči přesvědčit o jedinečnosti tohoto domu.

Základní údaje

Evidenční číslo323/3126
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostA - mimořádně úsporná

Cena a údaje k ceně

Cena3 750 000
Měna
Složení cenyvčetně právního servisu

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaDětmarovice, Karviná
AdresaDětmarovice
GPS latitude49.8902989
GPS longitude18.46375818

Vlastnosti, volby

Umístění v obciKlidná část obce
Konstrukce budovyDřevostavba
Typ budovySamostatně stojící
Inž. sítě,
VybaveníZahrada, Terasa, Parkování, Bezbariérový přístup
CharakteristikaBezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny, Nízkoenergetický, Novostavba
Vybavenost okolíKompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola
Dopravní spojeníAutobus, MHD, Silnice, Vlak
Možnosti topeníÚstrední elektrické
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
OkolíObytná

Plochy

Užitná110 m2
Zahrada1 029 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1